Lincoln Road

Lincoln Road

A highly successful project bringing together two typically separated parts of the building and business – corporate office and banking premises. We wanted to make the environment more efficient and enjoyable for staff, giving them the space and freedom to decide how, when and where to work. To achieve this we worked with a renowned Dutch workplace strategy firm, using their raw data to create a workspace that invites collaboration.

2013 NZIA Local Award
2013 NZIA Resene Colour Award

 

“This witty and enjoyable response to a workplace interior makes literal references to local themes. From classical sun umbrellas to wine barrels, texture, colour and objects are used for a lively celebration of west coast beaches, bush and vineyards.”

— New Zealand Institute of Architects Citation